Nazaj Naprej

Akcija

Skupaj za Mitjo

Mitja je učenec s težjo motnjo v duševnem in gibalnem razvoju. Ker je priklenjen na voziček, potrebuje napravo, s katero bo lahko ohranjal mišično maso.

Mitja ima 16 let in obiskuje poseben program na OŠ Glazija v Celju. Priklenjen je na voziček, zato potrebuje fizično aktivnost za ohranjanje mišične mase. MOTOmed je naprava, ki mu bo pomagala sproščati mišice, zmanjševati krče v nogah, ohranjati fizično moč in razgibati sklepe.

MOTOmed deluje sama, brez uporabe mišične moči. Med vadbo zazna krč in nanj odreagira tako, da se začne vrteti v nasprotno smer in ga s tem olajša.

Družina ne zmore pokriti stroškov naprave, ki stane 2.500,00 EUR, se obračamo na vse dobre ljudi. Pozivamo vas, da se pridružite akciji in prispevate za napravo, ki bo Mitji in njegovi mami pomembno olajšala vsakdan.

O višini zbranih sredstvih vas bomo redno obveščali.

Bodite sprememba.
Hvala vam.

Prispevek na zadovoljna.si

Račun: SI56 0201 2025 8461 606
Ime in naslov: Zavod LU, Bratovševa ploščad 24, 1000 Ljubljana
Namen: MITJA

Zaključek

Prišli smo na cilj! Zbrali smo dovolj sredstev in Mitja že lahko trenira svoje rokice in nogice na napravi MOtomed! Mitjeva mama se veseli in ganjena sporoča: "Hvala, hvala, ne vem, res ne vem, kako naj se vam zahvalim! Krasen je občutek, da nisi sam."

Hvala tudi Andražu Hafnerju, ki je vodil ta plemeniti projekt in Zadovoljna.si, ki je objavila novico in prispevek o zbiralni akciji!

Nazaj

KONTAKT

Zavod LU - zavod za promocijo strpnosti, povezanosti in socialne vključenosti
Bratoševa ploščad 24, 1000 Ljubljana

Matična številka: 3693660000
Davčna številka: 42455693
TRR: 0201 2025 8461 606

Vprašaj nas

Enovice

Zasnova, kreativna in tehnična izvedba: Renderspace
Spremljaj nas
Deli to
stran